Despre Noi

 • Lemn stratificat şi profile din lemn

 • Suntem o firmă producătoare de profile din lemn stratificat pentru uşi - ferestre, grinzi pentru construcţii, panouri pentru mobilier, cu o vâsta experienţă în domeniu de peste 18 ani. Prelucram 3 tipuri de lemn : molid, pin şi stejar. Societatea noastra este foarte flexibilia d.p.d.v al dimensiunilor pentru clienţi, prelucram lemn cu dimensiunile solicitate de acesta chiar dacă nu se încadrează în standardele noastre. Lucrăm cu adezivi D3, D4 (2k) şi poliuretan. Scopul stratificarii lemnului este de a elimina tensiunile interne din cadrul fibrei lemnoase, tensiuni care de cele mai multe ori determină modificari ale structurii lemnului, ducând la strâmbări, încovoieri, pierderea cotelor initiale. Aceste obiceiuri au condus la ideea ca lemnul "lucrează" în timp. Încă din antichitate lemnul a stat la baza realizării tuturor elementelor de tâmplărie. Astăzi, progresele tehnologice ne aduc în continuare lemnul în casele noastre la nivelul de eficienţă cerut de secolul XXI. Dacă vă place natura şi o doriţi aproape de dumneavoastră, simţiţi mirosul lemnlui în propria locuinţă. In acest sistem se poate realiza o gamă variată de profile, ferestre, uşi si mobilier din lemn stratificat.

 • De ce noi ?

 • Furnizorii de materii prime sunt selectaţi de noi pe baza unor criterii de calitate, garantând calitatea finală a produselor. Strategia noastră este să oferim colaboratilor produse care conferă rezistenţă, siguranţă precum si estetică pe gustul beneficiarului (O privire face cât o mie de cuvinte). Datorită evoluţiei tehnologice şi a experienţei acumulate în timp, aveţi ocazia să beneficiaţi de profile din lemn stratificat, certificate de un important institut german. Din punct de vedere al dimensiunilor, suntem dispuşi sa executam produse la cotaţiile beneficiarului chiar dacă acestea nu se regasesc în standardele noastre.

 • Ce oferim:

 • Tâmplărie din lemn stratificat

  Materialele de tâmplărie din lemn stratificat oferă multiple avantaje faţă de lemnul tradiţional, este mai puternic, mai drept, mai uniform. Datorită structurii sale compacte, aproape compozită, o structură de tâmplarie din lemn stratificat nu se deformează, nu putrezeşte şi nu lucrează în timp.

  Ferestre din lemn stratifcat sau uşi din lemn stratificat

  Ferestre din lemn stratifcat sau uşi din lemn stratificat

  Sunt doar câteva din utilizările acestui produs extraordinar. Putem face o listă interminabilă. Pentru mai multe informaţii, puteţi vizita pagina de produse, sau ne puteţi contacta.

Telefon / Fax: 0358 401 127

Copyright 2014 © valger-lemn.ro

Web Design: Balta Cristian

Urmariti-ne pe: